fredag 4 juli 2008

Dag 13: Sista dagen pa barnhemmet.

Idag har vi varit inne i stan och handlat lite snacks till hemresan pa supermarket. Vi foljde aven med Annika till posten for hon skulle skicka hem lite (ganska mycket fakstiskt) saker redan nu for att slippa ta med det pa planet och det tog valdigt lang tid eftersom killen som packade ner hennes grejer i paket aven sydde in paketen i tyg.

Idag var var sista dag pa barnhemmet. Vi hade kopt ballonger och kakor som vi gav till flickorna innan vi tog farval. Alla barnen fragade nar vi skulle komma tillbaka nasta gang och blev lite besvikna nar vi sa att vi nog inte skulle komma tillbaka nagon mer gang. De onskade oss i allafall lycka till pa var resa hem innan vi gick tillbaka till huset for att ata var sista middag hos familjen.

Idag ar det ocksa sista dagen vi ar har i Mysore. Vi aker tillbaka till Bangalore imorgon efter frukost och borjar da var resa hem till Sverige igen. Det ska faktiskt bli ganska skont att komma hem igen och fa sova i sin egen sang, men det har har varit ett aventyr som jag absolut inte hade velat varit utan. Vi kommer garanterat att se vissa saker med andra ogon nar vi kommer hem och vi har fatt en erfarenhet som vi sent kommer att glomma.

Nasta gang jag skriver ar jag forhoppningsvis hemma i Sverige igen...

1 kommentar:

From Rag to Rug sa...

Tack för att vi på forumet har fått följa med på resan!!
Ha en bra o säker hemresa nu!!
//Liljeann//